LANDELIJKE BOOMKWEKERSDAG 2015

Op 15 januari 2015 a.s. organiseert de LTO Vakgroep Bomen en vaste Planten voor het eerst de landelijke Boomkwekersdag. De Boomkwekersdag staat in het teken van kennis uitwisselen, netwerken en vooruit kijken.

Op het programma staan inspirerende workshops, de verkiezing van ‘Boom van het Jaar 2015’, interessante sprekers en de jaarvergadering van de Cultuurgroep laanbomen en Cultuurgroep bos- en haagplantsoen.

Voorheen organiseerden de Kringen Noord- en Oost Nederland deze boomkwekersdag. Woensdag 15 januari staat in het teken van vooruitkijken en toekomstgericht ondernemen. Diverse sprekers geven tips en handreikingen om het ondernemen in de boomkwekerij ook in de toekomst vorm te geven. Uiteraard is er veel ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaringen.

Aan het einde van de dag neemt Peter Bontekoe afscheid als bestuurder en vakgroepvoorzitter van de LTO vakgroep Boom- en Vaste Plantenteelt. Met veel inzet heeft Peter zijn taken als bestuurder op zich genomen. U kunt hem hiervoor persoonlijk bedanken, na afloop van de boomkwekersdag. De ochtend is gereserveerd voor de gezamenlijke jaarvergadering van de cultuurgroep laanbomen en de cultuurgroep bos- en haagplantsoen. Op het programma staan diverse actualiteiten vanuit NAKTuinbouw (bosbouwrichtlijn, sierteeltlijn en fyto-sanitaire actualiteiten) en de Green Deal ‘weet wat je (ver)koopt’.

Locatie: “De Oude Duikenburg”, Voorstraat 30, 4054 MX Echteld

 

 

Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief
Omdat er voor kwaliteit geen alternatief is!