PLANTARIUM 2015

Van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 augustus 2015 wordt in Boskoop weer dè internationale vakbeurs voor de boomkwekerij gehouden. Het thema van de 33e editie van Plantarium is 'Focus op verkoop'. Door bij de productie al na te denken over de verkoop kan beter worden ingespeeld op de wensen van de markt.

Op Plantarium presenteren zo'n 300 exposanten uit verschillende landen een enorm assortiment boomkwekerijproducten voor de consumentenmarkt in pot en container en als vollegronds product. Ook de toeleverende bedrijven tonen de nieuwste ontwikkelingen.

Voor de vakman is deze beurs een bezoek dan ook meer dan waard. Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Deelname uit 15 verschillende landen en vakbezoek uit 48 landen onderstrepen dit internationale karakter en maken Plantarium tot dé groothandelsmarkt van boomkwekerijproducten in Europa. 

Voor de komende editie van Plantarium worden, door een gericht uitnodigingsbeleid, 20.000 vakbezoekers verwacht.

Ofschoon Van Tol & Co zelf niet op de beurs staat bevelen we het vakgenoten van harte aan om de beurs te bezoeken voor inspiratie.

Geïnteresseerde particulieren zijn welkom op zaterdag 30 augustus van 9:00 tot 16:00 tijdens de consumentendag. 

Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief
Omdat er voor kwaliteit geen alternatief is!